Задължително ли е да извикам професионалист, за да сменим щранг

Vik-Sofia.eu

Смяна на щранг - трябва ли ни професионалист

 

При проблеми с водопроводната система, хората са свикнали винаги професионалист да се грижи за това всичко да бъде наред. Това, обаче, понякога не е най-добрата идея поради многото злоупотреби с клиентското доверие от фирми в Интернет.

 

Всеки обещава професионални услуги, но наистина ли всеки е готов да ги предложи в действителност? Грешката за това, че се доверяват на първото мярнало се име в Интернет, не е на клиента.

 

Всъщност, за да стане един човек клиент на ВиК фирма, то той най-вероятно е изпаднал в тотална безизходица. Не е приятно да чакаш помощта да дойде, а тя да се окаже абсолютно измамна.

 

Голям ли е шансът да попадна на измамна ВиК фирма

 

Това, че са клиенти, не означава, че хората имат право да се доверяват веднага щом видят достъпна цена в Интернет. Малко са фирмите като ViK-Sofia.eu, които предлагат качество на ниски цени.

 

Какво да правим ако наистина ни трябва професионална помощ, нямаме никакво време (т.е. тя ни трябва бързо – тук, сега и веднага), а коректна фирма, която да покаже ясно, че е насреща, за да ни помогне няма? Не бързайте със заключенията, че няма съвестни фирми в бранша с водопроводни услуги – това далеч не е вярно.

 

Истината за ВиК фирмите е, че рядко има такава, която да предлага пълната комбинация от различни аспекти на доброто обслужване. Естествено, има и такива, които го правят като ViK-Sofia.eu, но те са много малък процент от морето от фирми.

 

Дали ще липсва добро отношение към клиента, дали ще липсва вежливата усмивка, която трябва да е върху лицето на служителя, дали арсеналът от инструменти няма да е пълен. Има вероятност и първоначалната диагностика няма да е достатъчно акуратна – възможностите за проява на непрофесионализъм дебнат от всякъде.

 

Кога професионалистът не е задължителен

 

„Като знам аз колко добър архитект съм, ме е страх да ида на доктор.“ са казали хората още преди много време и тази поговорка не е никак случайна. Не всеки, който зове себе си професионалист, всъщност е такъв.

 

Лошото е, че не всеки клиент е способен да прецени на момента дали служителят на дадена фирма е наистина толкова тясно специализиран във водопроводните услуги, колкото се твърди. Това не е честно за клиента, но няма никакъв контролен инструмент, който да отчита това дали една фирма е коректна, или не е.

 

Остава на вас, клиентите, да прецените кой и какъв е този човек, който допускате до едно от най-важните места на сградата, а именно щрангът на водопроводната инсталация. Бъдете бдителни и не прибързвайте с избора на водопроводна фирма.

 

Ако искате качество на ниски цени – свържете се с ViK-Sofia.eu.





{START_COUNTER}